Bemutatkozás

Szervezetünk 2009-es alapítása óta azon dolgozunk, hogy tagjaink szakmai fejlődését segítsük, és egy motiváló közösséget teremtsünk számukra. Az évek során folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, aminek köszönhetően ma már az egyik legszínvonalasabb diákszervezet vagyunk az egyetemen.

Youth Business Group

 A BIT Club tagja a Youth Business Groupnak, amely az ország legnagyobb, hallgatói közösségeket összefogó szervezete. A kezdeményezés jelenleg öt különböző területen, az Üzleti Élet, IT, Turizmus, Befektetés és Diplomácia világában működtet több budapesti egyetemen összesen kilenc diákszervezetet. Célja a tehetségek felkutatása, fejlesztése és támogatása, akik így kihozhatják magukból a maximumot az egyetemi és az azt követő éveikben.

 Olyan ambiciózus hallgatókat várnak szervezeteikbe, akik tudatosan szeretnének kitűnni hallgatótársaik közül és úgy fejlődni, hogy mindeközben egy összetartó baráti társaságban töltik mindennapjaikat. A tagok valós projekteken dolgozhatnak, melyek révén egyből, a gyakorlatban próbálhatják ki az egyetemen és a szakmai tréningeken tanultakat.

YBG logo kép
YBG tagszervezeteinek hallgatói ábra

 A Talent Program a YBG átfogó karrierútja, amelyet a BIT Club-hoz hasonlóan minden tagszervezetükbe bevezettek. A program keretbe foglalja az egyetemi féléveket és a tanulmányok előrehaladtával mindig aktuális képzést nyújt. A diákszervezeti karrierút végeztével a tehetségek megismerik saját készségeiket és képesek tudatosan választani a karrierlehetőségeik közül.

Rólunk mondták

A Business IT Club – Corvinus-al intenzívebben 2019 januárja óta működök együtt a PwC senior recruitereként.
Több alkalommal találkoztunk, közösen csináltunk workshopot, beszéltünk például információvédelemről, vállalati krízishelyzetekről. Mindig csillogó szemű, nyitott fiatalokat láttam, akik kíváncsiak voltak ránk, a munkánkra és aktívan vettek részt a közös feladatokban. Olyan tehetséges fiatalok, akiket a jövőben is szívesen látnánk, akár már leendő kollégaként, tanácsadó csapatunk tagjaiként is.

Elter Gabriella

PwC Magyarország

A BIT Club nagyon jól megszervezett, releváns piaci szereplők meghívásával kiváló rendezvényt szervezett a FinTech trendekről. A kérdések szakmai színvonala és a kísérő diák külön elismerést érdemelnek.

Faluvégi Balázs

Blueopes

A BIT Club az egyetemen megszerzett tapasztalatokon túl segíti az informatika után érdeklődők szakmai fejlődését. Az általuk szervezett kurzusokon és előadásokon keresztül közelebb jobban megismerhetik a versenyszférát és rengeteg hasznos tapasztalatra tehetnek szert a BIT tagjai.

Kádár Tamás

SEON

A Business IT Club – Corvinus fintech tematikájú panelbeszélgetésén a pénzügyi szolgáltatások szektorának jelenlegi kihívásairól és lehetőségeiről mélységeiben beszélgettünk, mindezt jelentős iparági szereplőkkel és az akadémia képviseletével tehettük, melynek köszönhetően bízom benne, hogy valóban értékes insightokkal lehettek gazdagabb a résztvevők! Gratulálok a szervezéshez, és sok sikert kívánok a BIT Club-nak, hogy még sok hasonló színvonalú eseményen vehessenek részt a Corvinus hallgatói!

Muck Iván

Family Finances