Legyél te is BITizen!

Találkoztál már velünk a gólyatáborban vagy az egyetemen, de szeretnél még többet megtudni rólunk? Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Gyere el az infóestünkre, ahol garantáltan minden kérdésedre választ kapsz. Ismerd meg közelebbről Talent Programunkat és működésünket, tudj meg többet karrierúti lehetőségeinkről!

Jelentkezési időszak lezárult

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tudj meg többet rólunk!

Benne vagyok, de mivel foglalkoztok pontosan?

Kurzusokat, előadásokat és képzéseket tartunk tagjainknak, amit később gyakorlati projektekben hasznosíthatnak azért, hogy jobb szakemberekként kerülhessenek a munkaerőpiacra.

Bele fog ez nekem férni az egyetem mellett?

Fogd fel úgy mint 2-3 plusz egyetemi óra aminek a legfőbb célja a szakmai fejlődésed.

A Te döntésed, azonban ha belevágsz vedd komolyan, hiszen csak annyit tudsz kivenni amennyit beleteszel.

Akkor itt végig csak szakmázunk, meg órákra járunk?

Természetesen nem. Hiszen kinek van kedve fagyos hangulatban, egyedül “dolgozni”?

Sok közösségi programot szervezünk tagjainknak, ahol együtt sportolhatnak, társasozhatnak vagy esetleg koccinthatnak egymással a sikerekre.

Maradt még kérdésed?

12 + 9 =

BITizenek mondták rólunk

Elsőéves gazdaságinformatikus hallgatóként jelentkeztem és fél év elteltével már úgy érzem, mindez megérte, mert soha nem gondoltam volna, hogy egy társaság ennyire összetartó tud lenni, akármiről van szó. Sosem hittem volna, hogy az első évemben projektvezető leszek, de még később sem hittem volna, hogy ezt élvezni is fogom. Mindezek mellett olyan embereket ismerhettem meg, akikre felnézhetek, mentorálnak és bármi kérdésem van, tudom, hogy fordulhatok hozzájuk.

Salavecz Norbi

Egy okos ember egyszer azt mondta, hogy három módon töltheted hasznosan az egyetemi éveidet. Csatlakozz egy szakmai közösséghez (diákszervezethez, szakkollégiumhoz), jelentkezz és készülj szakmai versenyekre, tölts legalább egy félévet külföldön is. Ha részedről adott a motiváció, a Business IT Club – Corvinus mindezen pontokat teljesítheted, plusz gazdagodsz egy negyedikkel is: kedves, jó emberek barátságával.

Baráth Ferenc

Bátran mondhatom, hogy az egyik legjobb dolog az egyetemi éveimben, hogy BITizen lehetek. Nem csak a végtelen szakmai lehetőség teszi BIT Club-os éveimet különlegessé, hanem az a közösség, az a család is, amit a diákszervezet alkot. Igaz, még csak másfél éve vagyok a szervezet tagja, de már most érzem milyen sokat fejlődtem, mind szakmailag, mind emberileg a BIT Club-nak köszönhetően.

Ékes Ágota

Olyan, mintha lenne egy második családom, akikhez bármikor fordulhatok, segítenek, támogatnak, velem együtt örülnek. Gondoskodnak róla, hogy sose unatkozzak, de a közös chillezés is együtt zajlik. 🙂 Egyszerűen jó BIT Club -osnak lenni! <3

Krén Enikő