Aktualitások

Korábbi események

Idő és hatékonyság meetup poszter

Time & Efficiency – projektmenedzsment a gyakorlatban meetup

Rengeteg adat és információ, informatikai rendszerek, projektek, határidők – hogyan osztja el egy vállalat a rendelkezésre álló erőforrásait? Mi alapján valósítják meg a szervezeti stratégiát? Az ezzel együtt járó komplex folyamatok lebonyolításának elengedhetetlen hozzávalója a projektmenedzsment alkalmazása.  De mit is hívunk projektmenedzsmentnek? Mi az az agilis vagy vízesés modell? Hogyan működik a folyamat a való életben?

….

Sok sikert! felirat

Lezárult a jelentkezés!

Szeptember 20-án lezárult az új tagok jelentkezése. Köszönjük mind a 62 hallgatónak a jeletkezést, ezzel megtettétek az első lépést, hogy Ti is BITizenné váljatok. Sok sikert kívánunk a további felvételi folyamathoz!

….

Bemutatkozó est borítóképe

Bemutatkozó est

Találkoztál már velünk a gólyatáborban vagy az egyetemen, de szeretnél még többet megtudni rólunk? Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Gyere el szeptember 11-én szerdán az infóestünkre C épület X-es előadójába 19:10-től, ahol garantáltan minden kérdésedre választ kapsz. Ismerd meg közelebbről Talent Programunkat és működésünket, tudj meg többet karrierúti lehetőségeinkről!